Vrijstaand en landelijk wonen op een indrukwekkend groot perceel? Geflankeerd door een paar mooie hoge bomen, die je al van ver kan zien, is Duinweg 27 in Drunen helemaal klaar voor jouw komst. 

Agrarisch bedrijf, bestaande uit een bedrijfswoning met aangebouwde schuur/garage en een viertal loodsen (totaal ca. 1.800 m²), het geheel ligt fraai gesitueerd in de in de Sint Annapolder op ca. 3 km van het dorp Rockanje, nabij het Voornes Duin, het Annabos, het Haringvliet en Noordzeestrand op een mooi rechthoekig perceel van ca. 4,3 ha.

Landbouwgrond gelegen in de omgeving Utrecht. Ontsluiting vind plaats via de Biltsche Rading. Totale oppervlakte circa 3.10.40 ha. Vraagprijs: op aanvraag.

Perceel kadastraal bekend Woudrichem I 1630 gedeeltelijk ter grootte van circa 7000 m2 met daarop diverse schuren/stallen, sleufsilo’s, erfverharding, mestkelders en toebehoren, gelegen aan de Industrieweg 1a Giessen. Het perceel heeft een bedrijfsbestemming.

Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. Ook voor andere doeleinden geschikt te maken. Hierbij denkende aan paardenliefhebber, vrij wonen en werken in het buitengebied

Perceel cultuurgrond te Eethen Noord-Brabant

Kadastraal bekend Aalburg A 172, oppervlakte 1.79.40 ha

Perceel geschikt voor gras-/weiland en maisteelt

Rivierklei, 50-60% afslibbaar

Het perceel is gedraineerd.

Er rusten geen productierechten op het perceel met uitzondering van de grondgebonden mestproductierechten

Het perceel wordt vrij van huur en/of pacht geleverd

Bestemming: bestemmingsplan Buitengebied, enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden-landschap’ en gebiedsaanduidingen ‘openheid’ en ‘reconstructiewetzone-verwevingsgebied’ 

Fraaie monumentale woonboerderij met stoeterij en ruim opgezette, exclusieve en gerenommeerde pensionstal. Gesitueerd in het westen van het land op een centrale locatie. Combinatie van ruim en landelijk wonen met een professionele en hoogwaardige vorm van ruiterfaciliteiten. Hogere prijsklasse. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

website door Inxpact