Duinweg 27, Drunen [VERKOCHT]

Vrijstaand en landelijk wonen op een indrukwekkend groot perceel? Geflankeerd door een paar mooie hoge bomen, die je al van ver kan zien, is Duinweg 27 in Drunen helemaal klaar voor jouw komst. 

Omschrijving

Vrijstaand en landelijk wonen op een indrukwekkend groot perceel? Geflankeerd door een paar mooie hoge bomen, die je al van ver kan zien, is Duinweg 27 in Drunen helemaal klaar voor jouw komst. De woning is weliswaar gedateerd, vraagt zeker om aandacht, maar met toewijding, creatieve ideeën en een dosis klusenergie kun je hier prachtig wonen op een toplocatie!

Geniet eerst maar eens even van de omgeving. Kom maar achterom, zoals dat in Brabant heel normaal is. Je waant je hier in een oase van rust, met alle privacy en een heerlijk uitzicht op de uitgestrekte weilanden. Waar je ook kijkt, het is compleet groen! Op een landelijk perceel van ca. 14.000 m2 is het fijn thuiskomen. De invulling ervan is aan jou! Of je hier nu een paardenweide van maakt, een sportveldje voor de kinderen of allebei? Neem gewoon eerst eens een comfortabele tuinstoel, ga zitten, geniet en fantaseer over alle mogelijkheden van de eigen grond rondom het huis.

De keuken van deze woning kun je op twee manieren betreden, twee hallen vormen de toegang. De eerste hal is tevens de hoofdentree van de woning en de tweede deur van de keuken grenst aan een grotere hal, wat tevens het verbindingspunt is tussen de garage en de woning. De keuken is net als de woonkamer praktisch en functioneel. Geef je gedachten de vrije loop wanneer je hier rondloopt. Alles is nog mogelijk!

Via de hoofdentree kun je naar de bovenverdieping van het woonhuis waar je toegang vindt tot een viertal ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand over de hele breedte van de kamer. Slaapkamer twee heeft een eigen wastafel. De derde slaapkamer heeft een schuine zijde en een inbouwkast. De vierde slaapkamer heeft een toegangsdeur naar het aangrenzende platte dak. In de badkamer zijn wastafel, toilet en douche aanwezig. Met een vlizotrap is de ruime vliering op de tweede verdieping te bereiken. De ideale opbergruimte van spullen.

Wanneer we teruglopen naar het verbindingspunt van de woning en naar de garage gaan, passeren we een toilet en de berging met hierin de aansluitingen voor de was- en droogmachine. In de garage is voldoende plek voor een auto die je vanuit de eigen oprit hier zo binnenrijdt. Met een viertal traptreden naar beneden bereik je de tweede imposante garage. Wordt dit een opslagplaats of hobbyschuur? Een garage voor de rest van de auto’s of betrek je dit bij de rest van de woning? Dit is een multifunctionele ruimte. En mocht er nog niet voldoende opslagplek zijn in en rondom de woning, dan heeft de tweede garage ook nog een grote zolderverdieping.

De woning ligt heel landelijk en achter zelfs geheel vrij, dat heb je inmiddels gezien. Toch woon je hier niet achteraf. Al fietsend bereik je in vijf minuten het centrum van Drunen. Verschillende sportfaciliteiten, basisscholen en bakker Allard zijn om de hoek. Wil je iets meer de drukte opzoeken? Dan ben je bijvoorbeeld binnen een kwartier in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Ook de Drunense Roeivijver en de duinen bevinden zich op steenworpafstand. Kortom, met deze toplocatie en een overvloed aan ideeën creëer je hier je droompaleis.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning;
- indrukwekkend perceel van ca 14.000 m2;
- toplocatie nabij dagelijkse faciliteiten, verschillende natuurgebieden en ’s-Hertogenbosch;
- naar smaak te maken;
- eigen oprit met garage;
- kelder aanwezig;
- grote tweede garage voor multifunctioneel gebruik;
- eventuele koop met minder grond bespreekbaar;
- aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.