Kortedijkje 7, ROCKANJE

Rockanje – Kortedijkje 7 betreft een fraaie en riant gelegen vrijstaande woonboerderij met grotendeels riet gedekte kap (2015), koetshuis, royale aangebouwde stenen schuur met entresol, vrijstaande houten schuur en veranda’s.

Het geheel ligt op 3.190 m² eigen grond net buiten de bebouwde kom van het Noorzeekustdorp Rockanje (gemeente Voorne aan Zee) op loopafstand van duinen, strand, zee en dorpscentrum.De vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis met hun jachthavens en al hun voorzieningen, maar ook de industriegebieden Maasvlakte, Europoort en Botlek zijn van hieruit makkelijk bereikbaar. Lagere school en supermarkt op loopafstand, voortgezet onderwijs in Brielle en Hellevoetsluis op fietsafstand. De Doelen in Rotterdam op zondagmorgen in 20 minuten met auto.De woonboerderij uit 1914 is in de afgelopen jaren met veel zorg gerenoveerd (ook het koetshuis en aangebouwde schuur). De ruime (ca. 65 m²) en lichte woonkamer heeft een speksteenschouwhaard, een vide met authentiek balkenplafond. De vloer is afgewerkt met hardsteen en v.v. vloerverwarming. De woning biedt veel woonoppervlak (ca. 420 m²) en is o.a. voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonkeukens.De tuin rondom met eigen oprijlaan biedt veel privacy met zowel zon als beschutting op diverse plekken (o.a. de recent geplaatste veranda aan achterzijde). Het perceel bevat verder een ruime houten (veld)schuur en ruime oprit voor meerdere auto’s.

INDELING:
Voorhuis bg;
Via de voordeur toegang tot de vestibule, meterkast en toilet met wastafel; ruime woonkeuken met o.a. kookeiland en inbouwapparatuur en kelder/kast; kantoorruimte; berging; ruime living met speksteenschouw, vide en vijf kantelramen; ouderslaapkamer met dubbel openslaande deuren naar royale veranda (ca. 30 m²) en eigen badkamer (vv douche, ligbad, 2e toilet badkamermeubel); aangebouwde stenen schuur/garage (ca. 130 m²) met entresol (ca. 100 m²) en dubbel openslaande deuren naar veranda; zij entree met toilet en toegang tot de aangebouwde koetshuis, welke geheel is ingericht als (buiten)keuken met L-vormige inrichting v.v. inbouwapparatuur, 3x dubbel openslaande deuren, 2e veranda (W) en berging.

Voorhuis 1e verdieping:
Via spiltrap vanuit de keuken is de overloop bereikbaar met 4e toilet, 2e badkamer welke is voorzien van een dubbele wasbak, toilet, ligbad met handdouche en twee kantelramen; 1e slaapkamer (ca. 15 m²) voorzien van kopgevelraam en dakkapel; 2e slaapkamer (ca. 15 m²) voorzien van kopgevelraam en dakkapel; via bordestrap vanuit de woonkamer is de ruime overloop/galerij naar de twee werk-/kantoorruimten en de overige slaapkamers bereikbaar; 3e slaapkamer (ca. 16 m²) voorzien van twee kantelramen; 4e slaapkamer (ca. 24 m²) voorzien van twee kantelramen.

Koetshuis:
Royale woonkeuken (ca. 50 m²) met terrasdeuren naar veranda en berging met technische installaties.

Aangebouwde stenen schuur:
Inrit in de zijgevel, via de dubbele openslaande deuren naar garage-/werkplaats-/opslagruimte (vide) en technische ruimte v.v. krachtstroom; via vaste trap is de entresol (> 100 m²) bereikbaar.

Tuin:
De verzorgde tuin rondom de woning biedt veel privacy door de hoeveelheid beplanting rondom het perceel. Een bestrate oprit met parkeer plaatst voor meerdere auto’s.

Ligging:
- Landelijke- en beschutte ligging
- Nabij dorpscentrum van Rockanje met voorzieningen
- Op 1 kilometer afstand tot het strandBijzonderheden:
- Prachtig vrijstaande woonboerderij uit 1914 met voor- en koetshuis
- 3.190 m² eigen grond, afgesloten terrein toegang middels twee poorten (automatisch afsluitbaar);
- 4 ruime slaapkamers, kantoor, 2 werkkamers, 2 keukens en 2 badkamers
- begane grond grotendeels v.v. vloerverwarming
- grotendeels v.v. dubbel glas
- voorzien van alarm
- Oplevering direct/in overleg

Disclaimer:
Betist Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden .
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgever. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!