Vrijstaand en landelijk wonen op een indrukwekkend groot perceel? Geflankeerd door een paar mooie hoge bomen, die je al van ver kan zien, is Duinweg 27 in Drunen helemaal klaar voor jouw komst. 

Agrarisch bedrijf, bestaande uit een bedrijfswoning met aangebouwde schuur/garage en een viertal loodsen (totaal ca. 1.800 m²), het geheel ligt fraai gesitueerd in de in de Sint Annapolder op ca. 3 km van het dorp Rockanje, nabij het Voornes Duin, het Annabos, het Haringvliet en Noordzeestrand op een mooi rechthoekig perceel van ca. 4,3 ha.

Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. Ook voor andere doeleinden geschikt te maken. Hierbij denkende aan paardenliefhebber, vrij wonen en werken in het buitengebied

In het buitengebied van de Wouwse Plantage ligt deze luxe, vrijstaande villa met vrijstaand bijgebouw, te gebruiken als gastenverblijf, dubbele garage, kantoor, opslag en/of hobbyruimte. Dit bijgebouw is tevens geschikt voor vaste bewoning en mag, voor degenen die aan de norm voldoet, dienst doen als zorgwoning oftewel een zogenaamde parapluwoning. De woning is volledig geïsoleerd. Tevens zijn er nog diverse opstallen en is er een fraai aangelegde tuin rondom de woning.

Aan de Middelstraat 2A mag een woning gebouwd worden op een kavel van 760 m².
Deze kavel is gelegen op loopafstand van natuurreservaat Huis ter Heide en aan voorzijde vrij uitzicht (grond met natuurbestemming).

Half vrijstaand woonhuis met grote loods/schuur (plaatselijk bekend Voorste Gewind 1, Heukelum) op circa 2000 m2 grond en potentiële ontwikkellocatie (woningbouw) ter grootte van circa 12.000 m2.

Groot herenhuis aan de haven met vijf kamers, drie badkamers, twee keukens, stadstuin, grote daktuin met uitzicht op de Dommel, inpandige garage en diverse leefruimtes.
Dit onder architectuur gerenoveerd herenhuis grossiert in lichte ruimtes, mooie doorkijken en vrije uitzichten. De ruimtelijkheid is op iedere etage voelbaar. Daarnaast is de woning (met 2 adressen) ook heel gemakkelijk te gebruiken voor dubbele bewoning. Parkeren kan in je garage, op de oprit en heel vlot op twee vergunningplaatsen voor de deur en in 5 minuten lopen ben je bij de trein naar Amsterdam. Met uitzicht op zowel de Dommel als Dieze staat hier een woning die je echt van binnen gezien moet hebben. Wij maken graag een afspraak met je.

Op een unieke locatie in het land van Heusden en Altena zijn 4 bouwkavels te koop. De bouwkavels liggen op terpen en zijn omgeven door water.

Op de percelen, variërend van 3.000 tot 4.100 m², mag tot aan 1.500 m³ gebouwd worden eventueel met een bijgebouw van ca. 60 m².

Vraagprijs
Afhankelijk van de kavel
€ 225.000,- tot € 300.000,- v.o.n.

Perceeloppervlak
3.000 tot 4.100 m²

Bouwoppervlak
500 m²

Fraaie monumentale woonboerderij met stoeterij en ruim opgezette, exclusieve en gerenommeerde pensionstal. Gesitueerd in het westen van het land op een centrale locatie. Combinatie van ruim en landelijk wonen met een professionele en hoogwaardige vorm van ruiterfaciliteiten. Hogere prijsklasse. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

website door Inxpact