Een authentieke (te renoveren of nieuw te bouwen) woonboerderij op een perceel met mogelijkheid voor wonen/werken!

Op dit moment ligt het object in het buitengebied van Gorinchem, straks verrijst op de weilanden tegenover de woning het nieuwe bedrijventerrein De Groote Haar. Het bestemmingsplan biedt ruimte om op het te verkopen perceel tevens wonen en werken te combineren. Zie de bestemmingsplangegevens voor alle details.

Op een prachtige locatie, op loopafstand van station Rodenrijs van de RandstadRail, gelegen bouwkavel van 613m² eigen grond voor de realisatie van een vrijstaande woning. De huidige opstallen dienen door de koper te worden gesloopt.  Verkoop onder voorbehoud van gunning eigenaresse.

Fraaie monumentale woonboerderij met stoeterij en ruim opgezette, exclusieve en gerenommeerde pensionstal. Gesitueerd in het westen van het land op een centrale locatie. Combinatie van ruim en landelijk wonen met een professionele en hoogwaardige vorm van ruiterfaciliteiten. Hogere prijsklasse. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Charmant stijlvol rietgedekt landhuis met sfeervolle tuinen, vijverpartij, gastenverblijf/atelier genaamd ‘Villa Beekersberg’, gelegen op een ultieme locatie met 100% privacy aan de voet van Landgoed Stille Wille. 

Omvorming tot Natuurschoonwet-landgoed onder voorwaarden mogelijk.

website door Inxpact