Charmant stijlvol rietgedekt landhuis met sfeervolle tuinen, vijverpartij, gastenverblijf/atelier genaamd ‘Villa Beekersberg’, gelegen op een ultieme locatie met 100% privacy aan de voet van Landgoed Stille Wille. 

Omvorming tot Natuurschoonwet-landgoed onder voorwaarden mogelijk.

Algemene informatie

  • Het landhuis is solitair gelegen in het schitterende buitengebied van Oisterwijk - Moergestel, een lommerijk beveiligd domein met ultieme beleving van privacy ;
  • Een bezichtiging geeft een goede indruk van de ambiance, rust en ruimte die schuilgaan achter de ranke voorgevel.

Kenmerken

Vraagprijs: Op aanvraag
Type object: Villa, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1920 (inmiddels gemoderniseerd)
Woonoppervlak: ca. 220 m²
Perceeloppervlak: 14960 m²
Inhoud: 760 m³
Bijgebouwen:  Studio (500 m³), Atelier (135 m²)

Indeling

Parterre
Entree met tochtportaal die toegang geeft tot een ruime ontvangsthal met vide.
De meterkast (vernieuwd, toilet, trap naar de verdieping en cv-kast met trap naar de zolder zijn te vinden in de hal.
Lichte tuingerichte "Engelse" living met openhaard en schouw heeft dubbele tuindeuren die direct uitkomen op een groot terras. Vanaf het terras hebt u een mooi zicht op de royale tuin en waterpartij.

Keuken
De grote woon/eetkeuken is vanuit de hall en vanuit de woonkamer te bereiken. De trap naar de kelder is eveneens in de keuken. De droge kelder is op stahoogte. De luxe keukeninrichting is uitgevoerd in wit eikenhout met een werkblad eveneens van hout, voorzien van een 6 pits-kookplaat met RVS-afzuigkap, twee koelkasten, diepvriezer, magnetron en de nodige praktische bergruimte middels lades en kasten.

Slaapvleugel parterre
In de zijvleugel treft men een grote masterbedroom met garderobewand en een luxe badkamer, welke is afgewerkt met natuursteen met elektrische vloerverwarming, ligbad, douche, wastafel met ombouw, een apart wandmeubel en tweede toilet.

Eerste verdieping
Ruime overloop met veel bergruimte en dakkapel, praktische slaap-/werkkamer met chique dakkapel, van waaruit men een grandioos uitzicht heeft op de tuin.

Atelier/gastenverblijf
Entree/grote hal met vide, dubbele deuren en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Open pantry met inrichting uitgevoerd in hout en voorzien van een gaskookplaat. Praktische bijkeuken met de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Hier bevindt zich de vloerverwarmingspomp voor de gehele begane grond. Deze is in drie sectoren verdeeld. Er zijn in de praktijk-/kantoorruimte geen radiatoren aanwezig, maar wel de aansluitpunten. Zeer ruime multifunctionele werk/woon/directiekamer voorzien van dubbele openslaande tuindeuren.

Buitenruimte
Een fraai aangelegde volwassen 100% privacybiedende tuin rondom met gazons, zonneterrassen, vijverpartijen, terrassen. Buitenkeuken en diverse bergingen. Een oprijlaan met dubbele op afstand bedienbare en beveiligde inrijpoorten verschaft toegang tot dit unieke domein. De foto’s geven slechts een impressie van een uniek geheel!

Voorwaarden

Koopakte
Koopcontract volgens standaard NVM: model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2014).

Waarborgsom/ bankgarantie 
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door de koper binnen 6 weken na overeen-stemming, een waarborgsom of een bankgarantie in handen van de notaris gestort respectievelijk gesteld, groot 10% van de koopsom.

Notaris
Door koper aan te wijzen.

Meetinstructie 
Vanaf medio 2010 hanteren NVM makelaars de meetinstructie NEN 2580 met betrekking tot de vermelding van oppervlaktes van woningen. Ons kantoor betracht uiterste zorgvuldigheid, voorzover mogelijk, aan deze NEN norm te voldoen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Algemeen 
Aan tekst en tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend, alle informatie is slechts een uitnodiging voor meerdere informatie en/of bezichtiging, gegevens worden aan meerdere personen verstrekt. Tekeningen zijn indicatief, slechts bedoeld om u een inzicht te geven. Door de brochure opmaak kunnen de tekeningen verschalen.

Ouderdomsclausule 
Een ouderdomsclausule wordt als standaard opgenomen in het koopcontract hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwen isolatiekwaliteit gesteld mogen worden (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van de NVM koopakte komen (het normaal gebruik belemmerende) gebreken die het gevolg zijn van de ouderdom van de woning, voor het risico van de koper. Gelet op bouwperiode bestaat de kans dat asbesthoudende materialen in opstal zijn verwerkt (bijv. rookkanalen, spouwmuren etc.)

website door Inxpact