Rijksstraatweg 16, VIERPOLDERS

VIERPOLDERS (Voorne Aan Zee) - RIJKSSTRAATWEG 16
Ideaal voor dierenliefhebbers is dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde schuren, paardenstal, paardenbak en weiland, gelegen in landelijke omgeving op 6.170 m² eigen grond.

Gelegen tussen de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis met hun jachthavens en al hun voorzieningen.Het Haringvliet, Noordzeestrand, maar ook Rotterdam en Zeeland zijn van hieruit makkelijk bereikbaar, alsmede de industriegebieden Maasvlakte, Europoort en Botlek. Lagere school in Vierpolders, supermarkt, medisch centrum en Maerlant scholengemeenschap in Brielle op fietsafstand ca. 3 km. De Doelen in Rotterdam op zondagmorgen in 20 minuten met auto.De woning is in 1910 traditioneel gebouwd met twee mansarde kappen welke op de eerste verdieping met elkaar verbonden zijn. In ca. 2006 is de woning geheel gerenoveerd met deels (hard)houten en grotendeels kunststofkozijnen v.v. dubbele beglazing, ook is de woning verduurzaamd en heeft een energielabel C.

INDELING WOONHUIS:
Begane grond: entree (voordeur), woonkamer met rookkanaal en balkenplafond; open keuken met fraaie L-vormige inrichting v.v. inbouw apparatuur, dubbel openslaande deuren naar zijtuin/terras en achterdeur; bijkeuken met trapopgang en aansluiting voor wasmachine/-droger; toilet met fontein; inpandige berging met meterkast, opstelling van cv-ketel, vloerverwarmingsunit, zonneboiler en omvormer. Begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.Indeling verdieping: via vaste trap bereikbare ruime overloop met twee dakramen; drie slaapkamers; badkamer met ligbad, (stoom)douchecabine, 2e w.c. en wastafel.Aangebouwde garage (staalskelet, sandwichpaneel dak) met twee sectional overheadeuren en opstelling buffervat 4.000L.Aangebouwde houten berging met Defro biokachel.Vrijstaande schuur/paardenstal (ca. 100 m2)

Kenmerken:
* Totale grondoppervlakte 6.170 m2 (inclusief weiland);
* energielabel C;
* Bouwjaar ca. 1910, gerenoveerd in ca. 2006;
* voorzijde v.v. rolluiken;
* Perceel ligt direct langs de brede watergang de Strypse Wetering
* Vrij uitzicht over polderlandschap;
* Aan doorgaande weg tussen Brielle en Hellevoetsluis;
* Met paardenbak, ca. 36 x 18 meter gevuld met vilt en zand;
* Uniek object voor paardenliefhebber.
* Oplevering: in overleg (kan spoedig).

Disclaimer:
Betist Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld en behartigd de belangen van opdrachtgever neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.