Bosperceel Kemperbergerweg, Arnhem [VERKOCHT]

Het bosperceel is via een half-verharde weg (recht van overpad) bereikbaar door middel van de openbare weg, zijnde de Kemperbergerweg te Arnhem.

Bosperceel met veel natuurlijke verjonging, Eefde [VERKOCHT]

Te koop in Eefde, gemeente Almen, een via een laan ontsloten bosperceel. Het bos bestaat uit oudere en jongere opstanden met veel natuurlijke verjonging.

Molensteeg 28, Brakel [VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD]

Deze schitterende, instapklare royale vrijstaande woning met oprit, tuin en schuur met overkapping, bevindt zich op een mooie locatie aan de rand van het dorp Brakel, maar toch dichtbij alle voorzieningen in het centrum!

Edammerdijkje 28, Middelie [VERKOCHT]

Perceel cultuurgrond, groot 6680 m2. Ontsloten via de openbare weg (Edammerdijkje). Vrijwel grenzend aan de Purmerringvaart (dijk van het waterschap ligt er tussen).

Bijzondere buitenkans: landgoed in Zuid-Nederland

Vergezichten, rust en ruimte kenmerken deze locatie, een voormalig landbouwbedrijf. Op het circa 50 ha grote landgoed kan een golfbaan met hotel worden ontwikkeld.

Cultuurgrond gelegen aan de Beerseweg,Mill [VERKOCHT]

Te koop bij inschrijving

Cultuurgrond gelegen aan de 'Beerseweg' te Mill

Oppervlakte: circa 2.29.80 hectare

Bosperceel Meijel (Limburg) [VERKOCHT]

Prachtig perceel bosgrond, zeer gevarieerd, oud bos met loof- en naaldbomen.

Natuurgebied Drunen [VERKOCHT]

Het betreft de percelen kadastraal bekend Drunen D 3565, 3050, 2460, 3067, 3499 en 3500. Totaal groot 2.91.80 ha. Betreft natuurgebied met grote poel en kleine opstal. Gevarieerd bosgebied met diverse loofbomen. Paden aanwezig. Het terrein is goed afgeschermd. Ontsluiting vanaf de Duinweg. Een deel van het terrein is nog agrarisch bestemd. Subsidie beschikbaar om deze grond ook om te zetten naar natuur. Vraagprijs: op aanvraag.  

Natuurgebied Dominus Silva, Nuenen [VERKOCHT]

Dit bosrijke gebied bestaat voor een bijzonder stuk ongerepte natuur.

Het object is in te delen in drie deelgebieden.

Hoofdstraat 6, Genderen [VERKOCHT]

Gelegen in Genderen ligt deze fraaie en ruime woning in de Hoofdstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 163 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 502 m2. De woning is gebouwd in 1930.

Landgoed Alvershool, Nuenen [VERKOCHT]

Dit bijzondere stukje divers bos- en natuurgebied is ontstaan omstreeks 1950. Een van oorsprong heidegebied met enkele bijzondere vrijstaande bomen is gedeeltelijk aangeplant met bos. Ontsloten via de Mikboomweg, gelegen in de gemeente Nuenen heeft dit landgoed een eigenzinnig karakter.

Duinweg 27, Drunen [VERKOCHT]

Vrijstaand en landelijk wonen op een indrukwekkend groot perceel? Geflankeerd door een paar mooie hoge bomen, die je al van ver kan zien, is Duinweg 27 in Drunen helemaal klaar voor jouw komst. 

Voet- of Kraagweg 20, Rockanje [VERKOCHT]

Agrarisch bedrijf, bestaande uit een bedrijfswoning met aangebouwde schuur/garage en een viertal loodsen (totaal ca. 1.800 m²), het geheel ligt fraai gesitueerd in de in de Sint Annapolder op ca. 3 km van het dorp Rockanje, nabij het Voornes Duin, het Annabos, het Haringvliet en Noordzeestrand op een mooi rechthoekig perceel van ca. 4,3 ha.

Industrieweg 1a, Giessen [Verkocht]

Perceel kadastraal bekend Woudrichem I 1630 gedeeltelijk ter grootte van circa 7000 m2 met daarop diverse schuren/stallen, sleufsilo’s, erfverharding, mestkelders en toebehoren, gelegen aan de Industrieweg 1a Giessen. Het perceel heeft een bedrijfsbestemming.