Loosdrechtse Plassen (perceel water)

Perceel water in de Loosdrechtse Plassen

Halsteren C 738, Halsteren (Perceel bos/natuur) [VERKOCHT]

Mooi natuur-/bosterrein met houtopstand die voornamelijk bestaat uit acacia, eik en esdoorn.

Rithsestraat, Breda

Perceel landbouwgrond.
Dit perceel zandgrond met agrarische bestemming is gelegen aan de Rithsestraat te Breda.

Molendijk 11, ZWARTEWAAL

Molendijk 11 - Voorne aan zeeRiant achter het groen verscholen treft u via een eigen oprijlaan dit fraaie- en royale (ca. 2.250 m³) landhuis aan, met overdekt en verwarmbaar zwembad, 2-garages, schuur, paardenboxen onder de hooimijt, gedraineerde rijbak en 2 paddocks, (sier)tuin, bos en blijvend vrij uitzicht over het natuurgebied de Holle Mare, welke uitmondt in de Derryvliet.

Rijksstraatweg 16, VIERPOLDERS

VIERPOLDERS (Voorne Aan Zee) - RIJKSSTRAATWEG 16
Ideaal voor dierenliefhebbers is dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde schuren, paardenstal, paardenbak en weiland, gelegen in landelijke omgeving op 6.170 m² eigen grond.

Kortedijkje 7, ROCKANJE

Rockanje – Kortedijkje 7 betreft een fraaie en riant gelegen vrijstaande woonboerderij met grotendeels riet gedekte kap (2015), koetshuis, royale aangebouwde stenen schuur met entresol, vrijstaande houten schuur en veranda’s.

Bosperceel Kemperbergerweg, Arnhem [VERKOCHT]

Het bosperceel is via een half-verharde weg (recht van overpad) bereikbaar door middel van de openbare weg, zijnde de Kemperbergerweg te Arnhem.

Bosperceel met veel natuurlijke verjonging, Eefde [VERKOCHT]

Te koop in Eefde, gemeente Almen, een via een laan ontsloten bosperceel. Het bos bestaat uit oudere en jongere opstanden met veel natuurlijke verjonging.

Molensteeg 28, Brakel [VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD]

Deze schitterende, instapklare royale vrijstaande woning met oprit, tuin en schuur met overkapping, bevindt zich op een mooie locatie aan de rand van het dorp Brakel, maar toch dichtbij alle voorzieningen in het centrum!

Edammerdijkje 28, Middelie [VERKOCHT]

Perceel cultuurgrond, groot 6680 m2. Ontsloten via de openbare weg (Edammerdijkje). Vrijwel grenzend aan de Purmerringvaart (dijk van het waterschap ligt er tussen).

Bijzondere buitenkans: landgoed in Zuid-Nederland

Vergezichten, rust en ruimte kenmerken deze locatie, een voormalig landbouwbedrijf. Op het circa 50 ha grote landgoed kan een golfbaan met hotel worden ontwikkeld.

Cultuurgrond gelegen aan de Beerseweg,Mill [VERKOCHT]

Te koop bij inschrijving

Cultuurgrond gelegen aan de 'Beerseweg' te Mill

Oppervlakte: circa 2.29.80 hectare

Bosperceel Meijel (Limburg) [VERKOCHT]

Prachtig perceel bosgrond, zeer gevarieerd, oud bos met loof- en naaldbomen.

Natuurgebied Drunen [VERKOCHT]

Het betreft de percelen kadastraal bekend Drunen D 3565, 3050, 2460, 3067, 3499 en 3500. Totaal groot 2.91.80 ha. Betreft natuurgebied met grote poel en kleine opstal. Gevarieerd bosgebied met diverse loofbomen. Paden aanwezig. Het terrein is goed afgeschermd. Ontsluiting vanaf de Duinweg. Een deel van het terrein is nog agrarisch bestemd. Subsidie beschikbaar om deze grond ook om te zetten naar natuur. Vraagprijs: op aanvraag.